perjantai 17. elokuuta 2012

Summerdays

Lämmintä riittää yhäkin ja pitää yrittää nauttia siitä =) Koirien lenkitys on hoidettava illalla tai aikaisin aamulla tai kuten tänään, hengaillen ja käveleskellen Divonnessa. Meillä on vieraita Suomesta ja huomenna suunnataan Annecyyn päiväksi.
Tänään on myös hoidettu muuttoasioita ja tein mm sähkösopimuksen, ihanaa miten helppoa se onkaan Suomessa kun ei tarvitse mennä jonnekin jonottamaan ja todistella henkilöllisyyttä puhelinlaskujen ja muiden lippusten avulla... Yksi niitä asioita mitä en jää kaipaamaan Ranskasta on byrokratia ja kaikenlainen asioiden hoitaminen. Asioita joita jään kaipaamaan on kuitenkin huimasti, eikä vähiten juustot ja viinit =)






Ensi viikonlopun näyttelystä tuli muuten "matskua" kotiin, eli postikortin kokoinen pahviläpyskä missä lukee
mun nimi ja että oikeuttaa sisäänpääsyyn kahdelle ihmiselle =D Täällähän näyttelyissä menee koko päivä; ilmoittautumassa on oltava aamulla heti kahdeksan jälkeen (mitään aikatauluja ei tosiaan siis kotiin tule) ja pois pääsee illalla kun kaikki ryhmät on arvosteltu. Viimeksi näyttelyssä ollessamme olin aika viimeisilläni raskaana ja esitin että synnytys on käynnistymässä että saatiin joku avaamaan parkkipaikan portit jotka oli lukittu (!!!). Sekin oli työn takana, ensin he meinäsivat että soittavat jonkun vaan katsomaan mun kuntoa...
Ihmiset oli kuulemma tulleet katsomaan koiria ja perhana vie, koiria niiden on nähtävä!
Iltapäivät tosin menee varmaan ihan lupsakasti kun voi lounaalla nauttia viiniä ruoan kanssa, kuten suurin osa tietysti tekee, Keskellä päivää on tunnin parin tauko arvosteluissa, että kaikki saa lounastaa rauhassa (ihan kuin agilitykisoissakin). Ärsyttävää tehokkaalle suomalaiselle mentaliteetille mutta aika mukavaakin jos ottaa sen nautiskelun kannalta eikä turhan vakavasti =)

It´s still HOT but I have to enjoy it while it lasts =) We got visitors from Finland yesterday and went today to Divonne les Bains and took the dogs with us to hang around. Tomorrow we are heading to Annecy, one of my favorite places.

I got the "material" for next weekend´s show and the material is a papercard that says my name and that I can bring one person with me. No timetable, nothing else. We have to be there after 8am and probably won´t get home until the evening when all groups have been judged. Last time when we were in a show I was pregnant quite far with a biiiig tummy and we lied that I´m giving birth to get out =D Seriously, the gates to the parking area were locked! 
But the afternoon will go faster now that I´m also able to have the glass or two of wine with lunch =) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti