sunnuntai 26. elokuuta 2012

Show at La Roche sur Foron

Tänään siis hurautettiin Tiinan ja mini-kennelpoika Joonan kanssa näyttelyyn pitkästä aikaa! Tälle päivälle osui onneksi vähän viileämpi päivä mikä oli tervetullutta vaihtelua.
Vesikoiria oli tuomaroimassa Ranskan vesikoirayhdistyksen pj Renèe Rault joka oli todella pätevän ja tarkan oloinen rouva, sekä "koiraystävällisempi" kuin aiemmat tuomarit keihin olemme täällä törmänneet. Eli ei hyökkää kohti ylhäältäpäin tai kuten eräs herra: kiertäen koiran taakse ja sieltä hiipien...
Molemmat tytöt saivat Erinomaisen arvostelun ja Cami-pylleröinen oli ROP =)
Valitettavasti kukaan ei oikein saa selvää tuomarin tekstistä kaikilta osin varsinkaan Kian paperista, mutta Cami oli excellent joka ruumiinosaltaan, ihan täydellinen rotunsa edustaja sekä ulkomuodoltaan että luonteeltaan. Eli varsin tyytyväisiä ollaan! 
Kia oli tyypiltään hyvä, erinomaiset liikkeet ja kulmaukset, samoin luonne. Kuono on ilmeisesti hänen mielestään liian pitkä (tämä kohta oli epäselvä), ja turkki oli liian lyhyt jonka vuoksi hän ei SERTiä halunnut antaa. Lisäksi oli jotain tekstiä molempien arvosteluissa, mitä kukaan ei ymmärrä =)
Nyt meinaa meikäläiseen iskeä flunssa, johon ensiapuna tein E.R.I.T.T.Ä.I.N valkosipulista pastaa. Nyt taitaa kuitenkin sänky kutsua, on sen verran kutvelo olo. Mistähän tuollainen sana tuli mieleen...?

So today was the day we drove to the dogshow at La Roche sur Foron with Tiina and the mini-kennelboy Joona. 
It wasn´t as hot today which was a nice change!
The judge of waterdogs was Mme Renèe Rault who was very nice and seemed really to know her business. She was also very good with handling dogs.
Both of the girls got an EXC and Cami was BOB =)
We are really happy about today´s results and even though we don´t enjoy going to shows as much to do other things (specially agility), of course it´s nice to hear that both of my dogs are beautiful, well build and a have a good character.

Joona =)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti